Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι “σίγουροι” με βάση τις πληροφορίες

Οι “σίγουροι” με βάση τις πληροφορίες

img_5466


Η μεγαλύτερη έννοια όλων των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ αυτό το καλοκαίρι, είναι μην ξηλωθεί αυτή η ομάδα που όλοι θαυμάσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Κάποιοι σίγουρα θα αποχωρήσουν, τις τελευταίες μέρες όμως, άρχισαν να βγαίνουν κάποιες θετικές πληροφορίες προς τα έξω.

Με βάση τα όσα κυκλοφόρησαν λοιπόν, “σίγουροι” για την επόμενη χρονιά πρέπει να θεωρούνται (αν και στο ποδόσφαιρο αν δεν πέσουν υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο) οι Μορέιρα, Μαργκάσα, Σκαραμοτσίνο, Αλαμπί και Αγκουϊάρ, όπως και οι Κύπριοι Κυριάκου και Χαραλάμπους. Θετικές είναι οι ενδείξεις για τους Ασσίς, Σοάρες, αναμένονται σύντομα οι απαντήσεις των Λεάντρο και Σερφά με τις πιθανότητες να κλείνουν υπέρ του ΝΑΙ, ενώ λογικά παραμένει και ο Σκέμπρι. Για τον Αντράντε η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει διάθεση να το παλέψει ως το τέλος! Συμβόλαιο διατηρούν με την ομάδα μας και οι Άλβες, Χριστοφή και Εφραίμ, δεν τους αναφέρουμε όμως πιο πάνω γιατί είναι γνωστό πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται να τους αγοράσουν.

Όπως δείχνουν τα πιο πάνω δεδομένα, η προσοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να πέσει στον άξονα. Μπροστά οι πιθανότητες να μην αλλάξει τίποτα είναι πολύ λίγες, ενώ πίσω λογικά αποχωρεί ο Σπούγκιν και τίποτα δεν είναι σίγουρο με Αντράντε. Αν καταφέρει η ομάδα να διατηρήσει τον άξονα, τότε αν μη τι άλλο υπάρχουν οι βάσεις.