Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περιμένουν απαντήσεις από τον…άξονα!

Περιμένουν απαντήσεις από τον…άξονα!

ns018475


Τις απαντήσεις της βασικής τριπλέτας του άξονα, αλλά και του Μπρούνο Αγκουϊάρ φαίνονται να περιμένουν τις αμέσως επόμενες μέρες οι διοικούντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σοάρες, Λεάντρο και Ασσίς έκαναν καταπληκτικά παιχνίδια τη χρονιά που τελείωσε και κανείς στην ΟΜΟΝΟΙΑ δε θέλει να σκέφτεται πως αυτή η χημεία στα χαφ θα χαθεί. Οι ενδείξεις είναι πάντως θετικές!

Για τους Ασσίς και Σοάρες, έχει ήδη διαρρεύσει πως οι δύσκολα θα προκύψει κάτι δυσάρεστο. Ο Μάρκο Σοάρες έτσι κι αλλιώς δεν ήταν στους ακριβοπληρωμένους και η διαφορά ήταν εξαρχής μικρή. Είναι χαρούμενος στην ομάδα μας, βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία για μπάλα και θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν είχαμε ανατροπή δεδομένων.

Όσον αφορά τον Ασσίς, το συμβόλαιο του, είναι σαφώς πιο υψηλό και ως εκ τούτου το ίδιο και το ύψος της μείωσης που του προτάθηκε. Οι δυο πλευρές το συζήτησαν και είδαν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Στο Νούνο άρεσε και η ιδέα του διπλού ρόλου, όπως και της χρησιμοποίησης του σε άλλο πόστο με το που θα αποφασίσει να τερματίσει την καριέρα του.

Η περίπτωση του Αγκουϊάρ είναι διαφορετική. Διατηρούσε πολύ ψηλό συμβόλαιο, αντιλαμβανόμενος όμως τις πραγματικότητες δείχνει διάθεση να μείνει με πολύ λίγα. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ σκέφτονται ότι ο υγιής Μπρούνο μπορεί να προσφέρει, ενώ γνωρίζει τα πάντα σχετικά με το κυπριακό ποδόσφαιρο και τα αποδυτήρια της ομάδας.

Τέλος είναι και ο Λεάντρο Μαρκολίνι. Ο αρχηγός, συζήτησε δυο φορές με την ΟΜΟΝΟΙΑ και με το τέλος της δεύτερης, ζήτησε μια μικρή παράταση μέχρι να απαντήσει. Είναι γνωστό πως ο Λέο έχει πολύ καλή οικονομικά πρόταση από Ντουμπάι, οπωσδήποτε όμως θα προτιμούσε να μείνει στην ομάδα. Ζυγίζει τα δεδομένα και θα πάρει απόφαση σύντομα.