Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολύ δύσκολα θα μείνει ο Γιουβάλ

Πολύ δύσκολα θα μείνει ο Γιουβάλ

sak_5883


Είναι από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Πολύ σύντομα όμως, αναμένουμε πως θα γίνει από τους αγαπημένους πρώην ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος για το Γιουβάλ Σπούγκιν που μετά από 3 χρόνια πετυχημένης παρουσίας, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ξεκαθαρίζουμε από τώρα, πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στο ποδόσφαιρο μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Είναι όμως ξεκάθαρο πως ο Γιούβι ψάχνει για περιβάλλον πιο “σταθερό” οικονομικά και με καλύτερες απολαβές. Πέραν από τις προτάσεις που είχε από την πατρίδα του (και οι 2 ομάδες του Τελ Αβίβ τον θέλουν) υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σπούγκιν από Βέλγιο και Ολλανδία. Αυτές είναι οι προτάσεις που περιμένει και για τις οποίες κάναμε λόγο εδώ και μέρες. Οι Ισραηλινοί έχουν εξαιρετικό δίκτυο στις Κάτω Χώρες και ο Σπούγκιν δεν θα δυσκολευτεί να βρει ένα καλό συμβόλαιο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φυσικά δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του, προφανώς όμως δεν μπορεί και να ανεβάσει την προσφορά της. Αυτή είναι στο τραπέζι αν ο Γιουβάλ αποφασίσει πως θέλει να μείνει, τονίζουμε όμως πως οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι λίγες.