Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σήμερα το φιλικό για Ρουσιά και Χριστόφορο

Σήμερα το φιλικό για Ρουσιά και Χριστόφορο


Ο κύκλος των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 της UEFA συνεχίζεται με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.

Σήμερα το απόγευμα στο Μακάρειο Στάδιο (18:00) με ελεύθερη είσοδο αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας με στόχο τη νίκη που θα μας δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια στη διοργάνωση.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής ενόψει Ιρλανδίας πέρασε με σαφήνεια τα μηνύματα του προς τους διεθνείς μας. Χρειάζεται και σοβαρότητα και συνεχής προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί του ομίλου μας όμως θέλει νικηφόρο ξεκίνημα στην Κύπρο.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θα είναι σημαντικό αν καταφέρουμε να νικήσουμε αφού αγωνιζόμαστε ένα πολύ δύσκολο όμιλο και ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σάββας Παρασκευάς.

Στη διάθεση του κου Παρασκευά βρίσκονται οι δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χριστόφορος Χαραλάμπους και Ονησίφορος Ρουσιάς.

9ος ΟΜΙΛΟΣ
Αγώνες
1η αγωνιστική
25/3
Βέλγιο-Κύπρος
2-0
2η αγωνιστική
30/5
Κύπρος-Β. Ιρλανδία
18:00
3η αγωνιστική
5/9
Σερβία-Κύπρος
Ιταλία-Βέλγιο
4η αγωνιστική
9/9
Κύπρος-Ιταλία
Βέλγιο-Β. Ιρλανδία

πληροφορίες cfa