Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σερφά: “Θα εξετάσω σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα”

Σερφά: “Θα εξετάσω σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα”


Ανοικτό άφησε κάθε ενδεχόμενο o Σοφιάν Σερφά μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του. Ο Γαλλοαλγερινός κεντρικός αμυντικός είπε πως διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας για άλλα δύο χρόνια, σε ένα πρωτάθλημα που του αρέσει, αλλά αποκάλυψε πως υπάρχει σχετική οψιόν που του επιτρέπει να φύγει με ελευθέρα εάν έχει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό. Ο Σερφά έκανε μία μίνι παρουσίαση του εαυτού του, κατόπιν μίλησε για την προηγούμενη σεζόν, για το παράπονο του με τη μη κλήση στην εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Σημειώνουμε πως στον παίκτη, όπως σ΄όλους άλλωστε, έχει προταθεί μείωση συμβολαίου. Διαβάστε τα πιο σημαντικά κομμάτια της συνέντευξης του:

Είχες προτάσεις από αλλού πριν πας στον Πανθρακικό;
Είχα κάποιες συζητήσεις, ιδίως από Γαλλία και Αλγερία.

Γιατί υπέγραψες τότε στον Πανθρακικό;
Με ήθελε πολύ ο προπονητής (Δερμιντζάκης), και επέμενε πως με ήθελε για βασικό, και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Ποιο είναι το επίπεδο στην Ελλάδα;
Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κοντράρουν τις Γαλλικές.

Για την επόμενη σεζόν;
Ήμουνα με δανεισμό στην Ελλάδα. Τώρα επιστρέφω στην ΟΜΟΝΟΙΑ με την οποία έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά με μία λεπτομέρεια. Ότι μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο μου εάν έχω καλύτερη πρόταση. Θα δούμε όμως εάν υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες.

Υπάρχουν συζητήσεις δηλαδή;
Ναι. Θα δώσω το χρόνο που χρειάζεται και θα εξετάσω σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα.

Σε ποιο το πρωτάθλημα θα σου άρεσε να παίξεις;
Όλα τα πρωταθλήματα είναι διαφορετικά, αλλά μου άρεσε στην Κύπρο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ παίζεις κάθε χρόνο για το τίτλο ενώ έχεις την ευκαιρία να παίξεις στην Ευρώπη.