Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρυσάνθου: “Υπάρχουν δύο κατηγορίες ποδοσφαιριστών”

Χρυσάνθου: “Υπάρχουν δύο κατηγορίες ποδοσφαιριστών”

ant1


Στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM μίλησε πριν από λίγο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Παύλος Χρυσάνθου. Για το κυριότερο αγωνιστικό θέμα που απασχολεί αυτές τις ημέρες, δηλαδή τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο κ. Χρυσάνθου είπε ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες. Η μία είναι με αυτούς που δεν έχουν συμβόλαιο και πρόκειται για 7 ποδοσφαιριστές, δηλαδή τους Λεάντρο, Αλαμπί, Μαρκάσα, Ντανιέλσον, Σπούνγκιν, Αγκουιάρ και Ζοάο Άλβες. Στους περισσότερους από αυτούς έχουν προταθεί χαμηλότερα συμβόλαια, κάποιοι πιθανόν να αξιολογούν και άλλες προτάσεις. Όμως υπάρχει χρονικό περιθώριο στο οποίο πρέπει να απαντήσουν και να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους. Η άλλη μία κατηγορία είναι αυτών που έχουν συμβόλαια σε ισχύ και γίνονται επαφές μαζί τους για μείωση απολαβών, με αυτούς υπάρχει περισσότερο περιθώριο για κατάληξη αφού διαθέτουν συμβόλαιο. Υπάρχει το ενδεχόμενο με κάποιους βρεθεί λύση όμως και προκύψει διακοπή συνεργασίας. Ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει καμία επαφή για μεταγραφή νέου ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Για τυχόν απαντήσεις των ποδοσφαιριστών, είτε αυτές είναι θετικές ή αρνητικές είπε πως, «Ενδείξεις υπάρχουν, όμως δεν έχουν καμία αξία. Το σημαντικό είναι να ολοκληρωθούν οι επαφές. Όσο πλησιάζει η 10η Ιουνίου θα εντείνονται οι προσπάθειες για να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές. Φτάνουν πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με συμβόλαια 100 000 ευρώ όπου είναι το ταβάνι μας. Αξιολογούνται οι προτάσεις. Εμείς δεν κάναμε προτάσεις».

Για το ταξίδι του κ. Σοφοκλέους στην Ισπανία, όπου ακούστηκαν κάποια ονόματα, είπε πως και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα αφού τα συμβόλαια είναι αρκετά ψηλά, ενώ ακόμη είπε ότι εκεί δεν τελείωσαν τα πρωταθλήματα και ότι υπάρχει η πρόκληση να αγωνιστούν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Εάν υπάρχει Plan B δήλωσε πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αξιολογούνται αλλά δεν θα γίνει καμία υπέρβαση για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, θα ήταν σφάλμα φυσικά κάτι τέτοιο.

Για τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα που μιλούν για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για το Γιώργο Εφραίμ και αν υπάρχει πρόταση ή έστω κάποιο ανεπίσημο ενδιαφέρον, είπε «δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξεπουλήσουμε κανένα ποδοσφαιριστή, ενώ είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουν μόνο σοβαρές προτάσεις».

Για το οικονομικό κομμάτι δήλωσε πως το μεγαλύτερο μέρος που πρέπει να ταχτοποιηθεί τώρα είναι για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών για τους μήνες που πέρασαν. Για την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου είπε «ευελπιστούμε να είναι κατάμεστο το στάδιο, είναι μια περίοδος που δεν υπάρχουν έσοδα» ενώ κάλεσε τους κατόχους διαρκείας να ανανεώσουν για τη νέα περίοδο γιατί η ομάδα τους έχει ανάγκη.