Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χαρούμενος για την κλήση

Χαρούμενος για την κλήση

sak_0588


Ήταν ένας από τους στόχους που είχε θέσει, η κλήση στην Εθνική. Δεν ήταν φυσικά τόσο ψηλά όσο η καθιέρωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά ήταν στους στόχους. Ο Χάρης Κυριάκου είναι χαρούμενος για την κλήση, αφού ήρθε στην ουσία να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο τη χρονιά που του δόθηκε επιτέλους ευκαιρία να παίξει μπάλα.

Γνωρίζει πολύ καλά βέβαια πως έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει. Και για την καθιέρωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ και για να γίνει τακτικός στις κλήσεις του Νιόπλια. Για αυτό το λόγο άλλωστε ζήτησε και πήρε από τον Αλεχάντρο Κάσερες ειδικό πρόγραμμα για να είναι πανέτοιμος. Άλλοι μπορεί να εκμεταλλεύονταν τον ελεύθερο από τις υποχρεώσεις χρόνο για να ξεκουραστούν ή να αράξουν σε καμιά παραλία. Ο Χάρης προτίμησε να κλέψει κάποιες ώρες από το διάβασμα (σ.σ. σπουδάζει παράλληλα με το ποδόσφαιρο) για να προπονείται.

Ο Νίκος Νιόπλιας κάλεσε για προπονήσεις 34 ποδοσφαιριστές και από αυτούς θα επιλέξει πάνω κάτω 20. Ευχόμαστε πως ο Χάρης Κυριάκου θα βρίσκεται στους 20 αυτούς, θα τον βοηθήσει σε πολλά επίπεδα. Ακόμα όμως και να μην τα καταφέρει αυτή τη φορά, το νερό μπήκε στο αυλάκι…