Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψάχνουν για να είναι έτοιμοι

Ψάχνουν για να είναι έτοιμοι

img_8683


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν δίνουν προτεραιότητα στις μειώσεις και τις ανανεώσεις συμβολαίων. Μόλις χθες το γράφαμε άλλωστε ότι πρώτα θα κοιτάξουν αυτά και μετά τις μεταγραφές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει γίνει τίποτα στο μεταγραφικό μέτωπο! Η επιτροπή και ο προπονητής πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να κάνουν κινήσεις ανά πάσα στιγμή.

Τα πιο πάνω, είναι μάλλον προφανή, αφού είναι γνωστό ότι ο Σοφόκλης Σοφοκλέους έχει ήδη πραγματοποιήσει μεταγραφικό ταξίδι στην Ισπανία και επέστρεψε με γεμάτο το μπλοκάκι! Επιπρόσθετα οι προτάσεις για παίκτες έρχονται βροχή και αξιολογούνται καθημερινά από το τεχνικό τημ. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κρίση παγκόσμια και η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά την οικονομική περισυλλογή, είναι σε θέση να κτυπήσει ποιοτικούς παίκτες.

Τέλος, ο Σαβέφσκι παρακολουθούσε όλη τη χρονιά διάφορους παίκτες και έχει κάνει εισηγήσεις. Άλλες αφορούν νεαρούς και άλλες παίκτες έτοιμους να μπουν στην ομάδα και να προσφέρουν. Οι εγχώριες μεταγραφές είναι και οι πρώτες που αναμένουμε να προχωρήσουν, μόλις ξεκαθαρίσει η εικόνα του ρόστερ.