Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλα είναι ανοικτά – Συνάντηση και διαφωνία με Χάιφα

Όλα είναι ανοικτά – Συνάντηση και διαφωνία με Χάιφα

gtg


Πολλά θα ακουστούν για το Δημήτρη Χριστοφή αυτό το καλοκαίρι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού για όλη τη χρονιά έμοιαζε από άλλο πλανήτη και έκανε τους αμυντικούς να μοιάζουν σταματημένοι. Ο Χριστοφή είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα και καθώς μιλάμε όλα είναι ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του.

Από τον πρόλογο, θα καταλάβατε ότι δεν είναι τελειωμένη η μεταγραφή του στη Μακάμπι Χάιφα. Οι Ισραηλινοί μιλάνε για συμφωνία με την ομάδα και τον παίκτη, οι πληροφορίες όμως δεν λένε αυτό. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, μάλιστα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή πιο πιθανό είναι να μην γίνει η μεταγραφή παρά να γίνει. Η Χάιφα έχει σημαντική διαφορά τόσο με την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και με τον ίδιο το παίκτη!

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων, και καταγράφηκε με την ολοκλήρωση της πλήρη διαφωνία. Οι Ισραηλινοί είναι διατεθειμένοι να ανεβούν μέχρι τις 600 χιλιάδες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην πέφτει κάτω από το 1 εκ. ευρώ. Από την άλλη, το συμβόλαιο που προσφέρουν στον παίκτη, δεν είναι καλύτερο από το υφιστάμενο του, και όπως αντιλαμβάνεστε τα εμπόδια για να γίνει το ντιλ, είναι πολλά.

Ο Δημήτρης δεν είναι εκείνο το παιδάκι που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το Παραλίμνι και αυτό φαίνεται σε κάθε κίνηση του. Έχει μεγαλώσει, έχει ωριμάσει, σκέφτεται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα ψύχραιμα και τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως “θα δούμε με την ομάδα μου και θα αποφασίσουμε”. Όλα είναι ανοικτά λοιπόν…