Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Tα ζητήματα αυτά δεν προσφέρονται για λαϊκή κατανάλωση”

“Tα ζητήματα αυτά δεν προσφέρονται για λαϊκή κατανάλωση”

img_3082


Αντιδράει η ΟΜΟΝΟΙΑ για συγκεκριμένο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα kerkida.net, το οποίο αναφέρεται σε 3 ποδοσφαιριστές που παρακολούθησε το τριήμερο ο Σοφόκλης Σοφοκλέους. Τον Γιούρι Ντε Σόουζα, Χαβιέρ Κάρπιο και Άμπραχαμ Γκονζάλες. Οι πράσινοι θεωρούν πως πρόκειται για επικοινωνιακά παιχνίδια και καλούν τον κόσμο να μην επηρεάζεται από τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν το ρόστερ και τον προγραμματισμό.

H OMONOIA επίσημα διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.kerkida.net, στο οποίο σημειώνεται ότι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποτελούν μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας μας.

Θεωρούμε μάλιστα προκλητικό (κυρίως για τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας) το γεγονός ότι ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, επιχαίρει για δήθεν αποκλειστικότητα της είδησης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δεσμευτεί ότι δεν θα παρέχει προνομιακή μεταχείριση σε κανένα Μέσο και ότι θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου, για τυχόν κατάληξη σε θέματα προγραμματισμού.

Για σκοπούς σωστής ενημέρωσης του κόσμου μας, αλλά και για να αποφευχθεί η αναπαραγωγή της συγκεκριμένης είδησης και από άλλα Μ.Μ.Ε., επιθυμούμε να ενημερώσουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ενδιαφέρθηκε για τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Το ταξίδι του βοηθού προπονητή, κ. Σοφόκλη Σοφοκλέους, στην Ισπανία δεν έχει ολοκληρωθεί και κατ’ επέκταση δεν έχει τύχει ενημέρωσης ούτε ο προπονητής, ούτε το Δ.Σ..

Καλούμε τον κόσμο μας να μην επηρεάζεται από τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν, είτε την προσπάθεια για να κρατήσουμε στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, είτε τις οποιεσδήποτε κινήσεις για μετεγγραφική ενίσχυση. Άλλωστε, αρκετά από τα δημοσιεύματα «αλληλοσυγκρούονται», κάτι που καταδεικνύει και την υπόστασή τους.

Ξεκαθαρίζουμε επίσης ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμα επαφές για απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών, αφού εκκρεμούν προτάσεις για ανανεώσεις ή αναπροσαρμογές συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας.

Πάρα το γεγονός ότι τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. χειρίζεται με σοβαρότητα τα θέματα προγραμματισμού στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θεωρούμε επιβεβλημένο να επαναλάβουμε ότι τα ζητήματα αυτά δεν προσφέρονται για λαϊκή κατανάλωση ή για επικοινωνιακά παιχνίδια. Είμαστε στη διάθεση των λειτουργών του Τύπου καθημερινά, για να ενημερώνουμε αντικειμενικά τον κόσμο μας, αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό.