Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από εμάς εξαρτάται

Από εμάς εξαρτάται

ns011243


Ο γράφον είναι ακόμα εκνευρισμένος από το αίσχιστα που παρακολούθησε τη Κυριακή. Ακόμα και ΜΜΕ παραδοσιακά αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ αναγκάστηκαν να μιλήσουν για στη σφαγή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τους εγκληματίες με τα μαύρα. Όσο εκνευρισμένοι κι αν είμαστε όμως, σιγά σιγά, πρέπει να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι.

Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Το αποδείξαμε πολλές φορές, το αποδείξαμε μέχρι και τη Κυριακή από το 1 μέχρι το 30 όταν παίζαμε τον αιώνιο σαν μικρή ομάδα. Την επόμενη αντίπαλο, την κερδίσαμε 0-2 την περασμένη φορά που την πετύχαμε, αποδεικνύοντας απλά την ανωτερότητα μας. Ναι έχουμε απουσίες, αλλά είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και από εμάς θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Παικταράδες αυτοί που λείπουν, παικταράδες όμως και αυτοί που θα βρίσκονται στη 18άδα άρα καλύτερα να επικεντρωθούμε στους παρόντες παρά τους απόντες.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να βράζουμε και να φοβόμαστε πως μας την έχουν στημένη για να μην βγούμε Ευρώπη. Πάμε όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας, να επιβληθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο κάτω κάτω, στο χέρι μας είναι και να δείξουμε στον απεσταλμένο του Κουτσοκούμνη, πως δεν θα τον αφήσουμε να μας αδικήσει.