Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρχίζει προετοιμασία η Εθνική με τρεις πράσινους στην κλήση του Νιόπλια

Αρχίζει προετοιμασία η Εθνική με τρεις πράσινους στην κλήση του Νιόπλια

efraim-pap


Αύριο, στις 19:15 στο βοηθητικό Στάδιο του ΓΣΠ η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, η οποία αρχίζει προετοιμασία για τον αγώνα με την Ελβετία. Η Εθνική Κύπρου θα παίξει με την Ελβετία στις 8 Ιουνίου στο Γενεύη σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2014.

Για την αυριανή πρώτη προπόνηση, ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών κ. Νίκος Νιόπλιας κάλεσε 34 ποδοσφαιριστές. Πρώτη κλήση για Χάρη Κυριάκου, μαζί του θα είναι και οι Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή. Ο τελευταίος αναμένεται να αποκλειστεί από την αποστολή, αφού την ημέρα που αγωνίζεται η Εθνική, αυτός θα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο μεγάλος αριθμός των παικτών  που έχουν κληθεί, οφείλεται στο ότι μερικοί εξ΄ αυτών αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τα οποία δεν θα τους επιτρέψουν να συμπεριληφθούν στην αποστολή για την Ελβετία, και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει μετά την αυριανή συνάντηση τους με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Η Εθνική μας θα προπονείται καθημερινά στο ΓΣΠ μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου αφού την Πέμπτη 6 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Ελβετία.

Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό την Κυριακή 2 Ιουνίου. Όλες οι προπονήσεις θα αρχίζουν στις 19:15, με εξαίρεση την προπόνηση του Σαββάτου 1η Ιουνίου, η οποία θα είναι πρωινή (09:00).