Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μίνιμουμ 3 παιχνίδια στο ΓΣΠ!

Μίνιμουμ 3 παιχνίδια στο ΓΣΠ!

0img_3816


Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ μάλλον θα βρίσκεται στους δυνατούς των κληρώσεων μέχρι και τον τρίτο προκριματικό (λέμε μάλλον γιατί οι λίστες δεν είναι οι επίσημες της UEFA) ο πρώτος στόχος της ευρωπαϊκής περιπέτειας της είναι ξεκάθαρος: να παίξει τουλάχιστον 3 παιχνίδια στο ΓΣΠ. Με άλλα λόγια να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα πλέι οφ, ένα βήμα πριν τους ομίλους.

Οι λόγοι ασφαλώς που η ομάδα μας έχει υποχρέωση να φτάσει τουλάχιστον μέχρι εκεί είναι αρκετοί. Καταρχάς, 3 παιχνίδια στο ΓΣΠ, σημαίνει σημαντικά έσοδα. Ελπίζουμε πως η διοίκηση θα συνεχίσει και στην Ευρώπη την πολιτική των βατών τιμών εισιτηρίων και θα δούμε το γήπεδο της πρωτεύουσας να βάζει τα γιορτινά του. Τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων μπορούν να ξεπεράσουν κατά πολύ το μισό εκατομμύριο, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο, ειδικά στους καιρούς που ζούμε.

Από κει και πέρα, κάθε πρόκριση σημαίνει βελτίωση του συντελεστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ευρώπη. Κάθε πρόκριση μέχρι τα πλέι οφ δίνει 0,5 βαθμό περισσότερο και αν η ομάδα μας καταφέρει να πάει ως εκεί, του χρόνου θα είναι σίγουρα στους δυνατούς στον δεύτερο και τον τρίτο. Προφανώς αυτό σημαίνει περισσότερες ελπίδες για διάκριση.

Μιλώντας για διάκριση, φτάνουμε και στον τελευταίο λόγο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάντα να έχει στόχο της την είσοδο σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Για να το καταφέρει, πρέπει προφανώς να φτάσει στα πλέι οφ. Η τοποθέτηση της στους δυνατούς αυξάνει τις πιθανότητες να τα καταφέρει, έτσι έχει υποχρέωση της να πάει ως εκεί και να διαχειριστεί την κλήρωση ανάλογα.