Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεγάλη συγκέντρωση στο Καλό Χωριό Λεμεσού

Μεγάλη συγκέντρωση στο Καλό Χωριό Λεμεσού

dsc_0133


Μετά τις πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο και όχι μόνο μαζεύτηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που βοήθησε το σωματείου μας να περάσει, όπως φαίνεται τα κριτήρια Μαρτίου. Τώρα μπροστά μας βρίσκονται τα επόμενα κριτήρια, που είναι τέλος Ιουνίου, με τον κόσμο της Ομόνοιας να καλείτε πάλι να στηρίξει την μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται. Οι εκδηλώσεις επαναρχίζουν με μια μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Καλό Χωρίο της Λεμεσού και θα καλύψει όλες τις γύρω κοινότητες.

Όλες οι πληροφορίες όπως τις ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ:

Ανοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Μαΐου, στις 17:30, στο οίκημα του Κέντρου Νεότητας Καλού Χωριού Λεμεσού, στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το παρών τους θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, στελέχη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, όπως και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ενώ στο χώρο θα υπάρχει και συνεργείο που θα δέχεται εισφορές.

Στην συγκέντρωση θα τιμηθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας, Ζύνωνα Ζύνωνος, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη «μάχη» με τη ζωή, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η μεγάλη παγκοινοτική συγκέντρωση θα καλύψει τις κοινότητες Πελεντρίου, Αγρού, Άη Γιάννη, Λουβαρά, Αγίου Κωνσταντίνου, Αγίου Παύλου, Αρακαπά, Διερώνας, Επταγώνιας, Αψιού και Παλώδιας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να στεφθεί και αυτή η εκδήλωση με επιτυχία, είναι η μαζική και δυναμική παρουσία του κόσμου μας που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται όλους δίπλα της, ούτως ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε να την οδηγούμε με ασφάλεια μακριά από τις οποιεσδήποτε κυρώσεις.