Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το σκέφτεται ο Αντρέ

Το σκέφτεται ο Αντρέ

img_1880


Δεν είναι μυστικό ότι αρκετές ομάδες του εξωτερικού έχουν εκφράσει έστω ανεπίσημα το ενδιαφέρον τους για τον Αντρέ Άλβες. Ο Βραζιλιάνος έχει πολύ καλό όνομα στην κεντρική Ευρώπη, ενώ είχε και ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο με την ΟΜΟΝΟΙΑ που ανέβασε ξανά τις μετοχές του. Επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμα στην Καρπενησίου αλλά φυσιολογικό είναι ο Αντρέ να σκέφτεται το επόμενο βήμα.

Ταυτόχρονα, όπως και όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές, ο Αντρέ Άλβες έχει πάρει πρόταση για μείωση των απολαβών του. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, θα βάλει όλα τα δεδομένα κάτω και θα ζυγίσει τις επιλογές του. Διατηρεί ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει να είναι σωστός απέναντι της: αν είναι να φύγει, θα πρέπει να ικανοποιηθεί και το σωματείο.

Ευχή όλων είναι ασφαλώς ο Άλβες να παραμείνει τριφυλλοφόρο. Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος ξεχειλίζει από ποιότητα και η αλήθεια είναι πως άλλη ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπαμε με αυτόν στην εντεκάδα αφού πρόσφερε σε διάφορους τομείς. Με τα τωρινά δεδομένα πάντως πιο πιθανό είναι να γίνει το αντίθετο. Ο Άλβες μπορεί να βρει ομάδα σε πιο σταθερό οικονομικά περιβάλλον και χάρη στο καλό του όνομα, να την ωθήσει να πληρώσει ένα ποσό στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία ξεκάθαρα δεν μπορεί να αντέξει το τωρινό του συμβόλαιο (που δεν είναι πάντως στα πανύψηλα επίπεδα που διέδιδαν κάποιοι). Σε εκείνη την περίπτωση ο Σαβέφσκι θα πρέπει να ψάξει για δυο επιθετικούς.

Μακάρι στο τέλος να γίνει μικρή υπέρβαση και από τις δυο πλευρές και να παραμείνει, με μειωμένες απολαβές. Τονίζουμε ξανά πάντως πως πιο πιθανό είναι να έρθει κάποια πρόταση.