Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανέπαφη η “μαγική” τριάδα!

Ανέπαφη η “μαγική” τριάδα!


Λέγεται συχνά πως στην Ευρώπη, πάνε μακριά οι ομάδες που καταφέρνουν να διατηρήσουν το περσινό τους ρόστερ όσο το δυνατό ανέπαφο. Η ομοιογένεια, η χημεία και οι αυτοματισμοί, παίζουν (ιδιαίτερα αυτή την εποχή) πολύ σημαντικό ρόλο και πολλές φορές κάνουν τη διαφορά. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με την ανανέωση του συμβολαίου του Λέο, διασφαλίζεται πως η πιο σημαντική γραμμή θα είναι ίδια και απαράλλακτη.

Αναφερόμαστε ασφαλώς στη μεσαία, ή τον άξονα όπως λέγεται πολλές φορές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε την τριάδα Σοάρες, Λεάντρο, Ασσίς που πέρσι έκανε πράγματα και θαύματα στο δεύτερο γύρο, όπως και τον Μπρούνο Αγκουϊάρ που ερχόταν συνήθως από το πάγκο. Το γεγονός αυτό εξασφαλίζει πως η μεσαία γραμμή θα έχει την ίδια περσινή ισορροπία και α επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να λειτουργεί σωστά.

Η άποψη μας είναι πως αν είναι δυνατόν, πρέπει να αποκτηθεί ακόμα ένας μέσος. Είναι πάντως θετικό που η ομάδα μας δεν θα αναγκαστεί να ψάξει αντικαταστάτη του Λεάντρο. Όχι μόνο γιατί δύσκολα βρίσκεις τέτοια ποιότητα με τα λεφτά που διαθέτουμε, αλλά και επειδή ο Λέο είναι στο περιβάλλον του, με παίκτες που ξέρει και τον ξέρουν, την στιγμή που οποιοδήποτε άλλος θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής.