Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλύτερη πρόταση ζήτησε ο Σερφά

Καλύτερη πρόταση ζήτησε ο Σερφά


Μόλις το μεσημέρι γράψαμε πως δύσκολα θα προκύψει πρόβλημα με κάποιο παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας, καθώς αυτά ήταν τα δεδομένα μέχρι εκείνη την στιγμή. Τα πράγματα όμως στο ποδόσφαιρο αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη, πόσω μάλλον, σε μία μεταγραφική περίοδο.

Η νέα ανατροπή που συνέβηκε στον προγραμματισμό των πρασίνων, αφορά την περίπτωση του Σοφιάν Σερφά. Ο Γάλλος μπακ, ακριβώς πριν μια βδομάδα είχε συναντηθεί με τη διοίκηση και απάντησε πως δεν έχει πρόβλημα να μειωθούν οι απολαβές του, φτάνει να κάνει και μία κουβέντα και με τον Τόνι Σαβέφσκι, για το ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Τελικά σήμερα η πλευρά του παίκτη απάντησε στην επιτροπή προγραμματισμού, πως δεν είναι ευχαριστημένη με το ποσοστό της μείωσης και ζήτησε καλύτερη προσφορά από την ομάδα μας. Οι δύο πλευρές αναμένεται να τα πουν ξανά σύντομα. Θυμίζουμε πως ο Σερφά έχει σχετική οψιόν στο συμβόλαιο του που μπορεί να το σπάσει  εάν έχει καλύτερη πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Εάν δεν βρεθεί λύση, οι πράσινοι θα πρέπει να αντικαταστήσουν άλλο ένα κενό στο δυναμικό τους. Δεν αποκλείεται να στραφούν ξανά στον Ντανιέλσον, που παραμένει χωρίς ομάδα.