Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κατανόηση και επικοδομητική κριτική

Κατανόηση και επικοδομητική κριτική

sak_8183


Ότι κι αν συμβαίνει οικονομικά, ποδοσφαιρικά, οποιαδήποτε προβλήματα, εμείς είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και είμαστε πάντα καταδικασμένοι, ότι κι αν συμβαίνει να κυνηγάμε τους στόχους για την ιστορία και το κόσμο μας.Ας μην το κάνουμε πιο δύσκολο εμείς οι ίδιοι. Όσο μπορούμε να έχουμε υπομονή όχι για το Σαβέφσκι και τους παίκτες, αλλά για το ίδιο το σωματείο την ιστορία που έχει. Ζητάω από τους φιλάθλους να κατανοήσουν τη προσπάθεια που γίνεται για να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια που είναι δύσκολα.

Αυτά είπε στη χθεσινή διάσκεψη ο Τόνι Σαβέφσκι. Αν είναι ένας άνθρωπος μες την ΟΜΟΝΟΙΑ στον οποίο οφείλουμε να δώσουμε πίστωση, να δείξουμε σεβασμό και πρέπει να στηρίξουμε αυτός είναι ο κόουτς. Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια τον τελευταίο μήνα και δεν πρέπει να παραγνωρίζεται από κανένα. Τόσο δύσκολες συνθήκες δεν είχε ποτέ κανένα συμβούλιο να διαχειριστεί και είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται δίπλα της, με ότι έχουμε και δεν έχουμε.

Την ίδια στιγμή όμως, νιώθουμε πως πρέπει να τονίσουμε πως πέραν από τη στήριξη, σημαντική είναι και η εποικοδομητική κριτική. Ο κόσμος πρέπει να ζητάει να ξέρει τι γίνεται, πρέπει να εκφέρει άποψη, πρέπει να παίζει το ρόλο του, για να αποφευχθούν λάθη παρόμοια με τα εγκληματικά που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Η εποικοδομητική, τεκμηριωμένη με επιχειρήματα κριτική, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να συζητήσουμε τα όσα μας απασχολούν, από την Γενική Συνέλευση της 26ης Ιουνίου.