Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με την άφιξη στην Κύπρο οι εξελίξεις

Με την άφιξη στην Κύπρο οι εξελίξεις

sak_8568


Με την άφιξη του στη Κύπρο, αναμένονται εξελίξεις στη περίπτωση του Ζοάο Πάολο Αντράντε. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ως γνωστόν έχει δεχθεί πρόταση να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ με μειωμένες απολαβές (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν περιλαμβάνει επέκταση).

Οι ενδείξεις είναι θετικές. Ο Νούνο Ασσίς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Αντράντε προσπαθώντας να τον επηρεάσει για παραμονή, ενώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον κρατήσει και ο ατζέντης του. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις τελικές συζητήσεις που θα διεξαχθούν στο νησί μας, το θετικό είναι πως ο ποδοσφαιριστής δείχνει διάθεση να το συζητήσει και να παραμείνει. Μένει να δούμε πόσο χώρο για διαπραγμάτευση θα δώσει.

Η παραμονή του Αντράντε είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ο πρώην αμυντικός της Πόρτο έδωσε τη χρονιά που πέρασε διαπιστευτήρια μεγάλου παίκτη, πραγματικού ηγέτη και θα ήταν ιδανικό να παραμείνει στην αμυντική γραμμή. Όσον αφορά τους Σοάρες, Σκαραμοτσίνο, Σκέμπρι, Ντανιέλσον, Σερφά, οι περιπτώσεις είναι πιο βατές, αφού τα συμβόλαια τους είναι πολύ διαφορετικά από του Αντράντε. Και για εκείνους, εξελίξεις περιμένουμε με την άφιξη τους στη Κύπρο.