Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μια αλλιώτικη πρώτη…

Μια αλλιώτικη πρώτη…


Ίσως η πιο παράξενη πρώτη προπόνηση της τελευταίας δεκαετίας. Και εντάξει, δεν είναι η επίσημη πρώτη, αυτή δηλαδή που ο κόσμος μαζεύεται και κάνει πανικό, αλλά δεν νομίζουμε να υπάρχουν πολλές πιθανότητες μέχρι αυτήν να οι πράσινοι να έχουν συμπληρώσει τις μεταγραφές τους. Θυμίζουμε πως σε αυτήν πέρσι 7 καινούριοι ποδοσφαιριστές ήταν παρόντες, μέχρι και οι Ντανιέλσον-Σοάρες που αποκτήθηκαν τελευταία στιγμή, ήταν με πολιτικά!

Τα δεδομένα βέβαια ήταν διαφορετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τώρα η κατάσταση είναι ρόδινη. Καταρχάς η προετοιμασία για τη περίοδο 2012-13, ξεκινούσε 21/6 και όχι 10/6, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έμπαινε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια στον τρίτο προκριματικό. Οι 11 αυτές μέρες, μπορεί να κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στις μεταγραφές, ειδικά από τη στιγμή που βγαίνουμε . Επιπρόσθετα, παρότι και πέρσι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδινε μεγαλύτερα ποσά στους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα κάποιες περιπτώσεις να κλείνουν πιο εύκολα.

Όπως και να έχει, αυτή είναι η κατάσταση, αυτήν καλείται να διαχειριστεί ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο κόουτς, θεωρεί πως υπάρχει χρόνος και είναι πιο σημαντικό να γίνουν σωστές κινήσεις, έχοντας στο μυαλό του πως στο δεύτερο προκριματικό λογικά τα πράγματα δεν θα είναι δύσκολα. Οπωσδήποτε όμως, έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε και δεν μπορούμε να αναβάλλουμε για πάντα!

Από την σημερινή προπόνηση θα απουσιάσουν οι Γ. Εφραίμ, Α. Παναγιώτου, J. Adrande, N. Assis, A.Schembri και Μ. Soares.