Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι ιδανικές συνθήκες που προσφέρει το ξενοδοχείο «Remes» (Φωτορεπορτάζ)

Οι ιδανικές συνθήκες που προσφέρει το ξενοδοχείο «Remes» (Φωτορεπορτάζ)

Στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Remes», στην Πολωνία, θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας της η ομάδα μας, στο διάστημα 24 Ιουνίου με 07 Ιουλίου.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Οπαλένιτσα, μία μικρή καταπράσινη πόλη στα προάστια της Πολωνίας,  στην οποία διαμένουν περίπου 10.000 κάτοικοι. Οι ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, με τη θερμοκρασία να εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 19-22 βαθμών κελσίου κατά την περίοδο διαμονής της ομάδας μας, βοηθούν τους ποδοσφαιριστές στο να βγάζουν καλύτερες αποδόσεις στην καθημερινή τους προπόνηση.
Η ομάδα μας κατά την παραμονή της στο ξενοδοχείο «Remes», θα απολαμβάνει τις υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις που αυτό προσφέρει, τις οποίες επέλεξε και η εθνική Πορτογαλίας για την προετοιμασία της, αλλά και τη διαμονή της, κατά την περίοδο που είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012.
Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός πως και τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας επί Πολωνικού εδάφους, θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείο «Remes». Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα μας θα αποφύγει την ταλαιπωρία των μετακινήσεων.
Πιο κάτω παραθέτουμε φωτορεπορτάζ από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείο «Remes»:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


www.omonoia.com.cy