Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Γιώργος σε κεντρικό ρόλο

Ο Γιώργος σε κεντρικό ρόλο

10n_omonoia_img_0575


Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ μακριά η ΟΜΟΝΟΙΑ για να βρει το νέο Κύπριο ηγέτη της! Τον έχει στο ρόστερ της και έχει αποδείξει μέσω των εμφανίσεων του πως πρόκειται για ένα παίκτη που μπορεί να κερδίσει ομάδες μόνος του! Ο λόγος ασφαλώς για το Γιώργο Εφραίμ που με τη νέα χρονιά θα αποτελεί το πιο καυτό όνομα και μακράν τον πιο ποιοτικό Κύπριο στο πρωτάθλημα!

Θέλουν να τον κρατήσουν για καιρό!

Γράφουμε εδώ και καιρό πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέλουν να τον κρατήσουν μόνο για του χρόνου αλλά για πολλά χρόνια. Ο πρώτος λόγος είναι φυσικά η τεράστια ποδοσφαιρική αξία και ποιότητα του. Δεν έχει όμως να προσφέρει μόνο αυτά. Ο Εφραίμ θα κλείσει φέτος μια 5ετία στην ομάδα, γνωρίζει πως λειτουργούν κάποιες καταστάσεις, γνωρίζει τα αποδυτήρια και μπορεί να παίξει σπουδαίο ρόλο και σε αυτά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζει πρόταση για επέκταση στο Γιώργο και ευελπιστεί πως θα τον έχει σημαία της για φέτος και για καιρό. Θεωρούμε σχεδόν δεδομένο επίσης πως θα βρίσκεται στην τριάδα των αρχηγών.

Αποφασισμένος για εξαιρετική χρονιά

Ο Εφραίμ πέρσι είχε τραυματισμό στη προετοιμασία που τον έφερε πίσω. Στην πορεία απεκόμισε κι άλλο τραυματισμό μες τη χρονιά. Ακόμα και έτσι όμως πέτυχε 7 γκολ στο πρωτάθλημα (τρίτος σκόρερ της ομάδας) και πρόλαβε να μας χαρίσει ποδοσφαιρικές παραστάσεις επιπέδου, όπως αυτή κόντρα στο Αποέλ που έκανε την αντίπαλη άμυνα γιο-γιο. Κι όμως αυτός ο παίκτης είναι για ακόμα περισσότερα!

Πρώτη επιδίωξη του Εφραίμ είναι να βγάλει την προετοιμασία χωρίς προβλήματα (για αυτό άλλωστε ακολουθεί εδώ και καιρό ειδικό πρόγραμμα) και να έχει μια χρονιά με ρυθμό. Αν τα καταφέρει, είμαστε βέβαιοι πως θα είναι ο MVP του πρωταθλήματος, αφού η αξία του είναι γνωστή και αδιαπραγμάτευτη!