Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κόσμος θα δώσει, χρειάζονται όμως περισσότερα

Ο κόσμος θα δώσει, χρειάζονται όμως περισσότερα

img-20120912-wa0004


Νέος λαχνός οικονομικής ενίσχυσης από την ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να αγκαλιαστεί από τον κόσμο της ομάδας. Είμαστε σίγουροι άλλωστε πως αυτό θα γίνει, ο ΛΑΟΣ θα κάνει άλλη μια φορά υπέρβαση στην υπέρβαση και θα προσπαθήσει να κάνει τη διαφορά. Και λαχνό θα πάρει και συναυλία θα πάει και ευρωπαϊκά παιχνίδια θα κόψει εισιτήριο κι ας μην γίνει καμιά μεταγραφή. Είναι όμως αυτά αρκετά;

Προφανώς όχι! Το χρέος είναι 17 εκατομμύρια, δεν είναι ούτε 1 ούτε 2. Με την λογική του μειωμένου μπάτζετ και χέρι πούγκα, απλά θα επιβιώνουμε, δεν πρόκειται να σωθούμε. Ναι είναι πράγματα που επιβαλλόταν να γίνουν και καλώς γίνονται αλλά χρειάζονται πάρα πολλά ακόμα.

Το ποια είναι αυτά, δεν μπορούμε να το ξέρουμε απόλυτα, μπορούμε απλά να κάνουμε εισηγήσεις. Θέλουμε να ελπίζουμε όμως πως στη Γενική Συνέλευση στις 26 Ιουνίου θα δούμε εκείνες τις περιβόητες καταστατικές αλλαγές που θα μας βάλουν για τα καλά στην επόμενη μέρα. Έχουμε φτάσει σε σημείο οριακό και ο κόσμος ζητάει να δει όραμα και πλάνο.

Ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά πως η βοήθεια του κόσμου είναι επιβεβλημένη. Απλά δεν μπορεί από μόνη της να σώσει τη κατάσταση.