Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προβάδισμα στη Σιόν δίνουν ΟΜΟΝΟΙΑ και Τζίμης

Προβάδισμα στη Σιόν δίνουν ΟΜΟΝΟΙΑ και Τζίμης

ns011414


Σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Σιόν βρίσκονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για υλοποίηση της μεταγραφής του Δημήτρη Χριστοφή στον Ελβετικό σύλλογο.

Ψες έγινε γνωστό πως οι δύο πλευρές ήρθαν ξανά σε προφορική συμφωνία, με τους παράγοντες όμως του τριφυλλιού, να είναι επιφυλακτικοί και να ζητάνε από τους Ελβετούς πριν πέσουν οι υπογραφές να διασαφηνιστούν κάποια ζητήματα. Οι πράσινοι θέλουν να είναι σίγουροι πως η Σιόν θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα και πως τα λεφτά της μεταγραφής δεν θα γίνουν με δόσεις.

Την ίδια ώρα δυνατά φαίνεται πως μπήκαν στο παιχνίδι ξανά οι πρώην μνηστήρες (Μακάμπι Χάιφα), με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δίνει όμως προβάδισμα στους Ελβετούς, κάτι που θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που προτιμάει την Σούπερ Λιγκ της χώρας, αφού θεωρεί πως έτσι θα του δοθεί πιο εύκολα η ευκαιρία για νέα μεταγραφή.

Σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Σιόν, τότε ΟΜΟΝΟΙΑ και Τζίμης θα κοιτάξουν τις άλλες προτάσεις. Για την ώρα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος προπονείται στο Γέρι, με τη διοίκηση να προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο για τον παίκτη και την ομάδα.