Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαββατοκυρίακο εξελίξεων

Σαββατοκυρίακο εξελίξεων

img_8885


Ο κόσμος όλως το τριήμερο που μπαίνει θα βρίσκεται σε βουνά και παραλίες. Αυτός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως, θα  είναι με το smartphone ή το laptop ανά χείρας, αφού οι εξελίξεις στο σωματείο μας τρέχουν. Ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς έκανε ξεκάθαρο πως θέλει να κλείσει τις εκκρεμότητες πριν τη Πολωνία και μαζί με τους συνεργάτες του αναμένεται να κάνουν μεγάλη προσπάθεια το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Κεφάλαιο Πρώτο: Μειώσεις

Δύο είναι οι περιπτώσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο, αυτή του Σερφά και αυτή του Αντράντε. Είναι βέβαια πολύ διαφορετικές, αφού ο Σερφά έχει ήδη μιλήσει και διαφωνήσει με την πρόταση της ομάδας μας. Σήμερα θα γίνει άλλη μια επαφή/προσπάθεια και θα ξέρουμε νεότερα. Έχει πάντως συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια.

Όσον αφορά τον Αντράντε, θεωρείται από το τεχνικό τημ ως απόλυτα απαραίτητος, για αυτό θα του γίνει πρόταση για μείωση και επέκταση, έτσι ώστε να δελεαστεί. Έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο και κανείς δεν θέλει να το χάσει.

Κεφάλαιο Δεύτερο: Μεταγραφές

Περισσότερα θα πούμε σε νέο κομμάτι αργότερα, είναι όμως γνωστό πως η ΟΜΟΝΟΙΑ φορτσάρει για το φορ. Υπάρχουν εξαιρετικά ονόματα στη υπόψην και οι πράσινοι θέλουν να κάνουν τη καλύτερη δυνατή επιλογή. Στη θέση του επιθετικού, δεν υπάρχει περιθώριο ρίσκου αφού ως γνωστόν φεύγει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως δεν αποκλείεται να τον προλάβει ο μέσος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε προθεσμία σε στόχο λίγα 24ωρα, τη στιγμή που παράλληλα οι άνθρωποι της δούλευαν σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις, αν ο φορ δεν απαντήσει σήμερα.

Κεφάλαιο Τρίτο: Αντρέ Άλβες

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα από το Ντουμπάι (Dubai CSC) απομένει η συμφωνία του ίδιου του ποδοσφαιριστή με τους Άραβες. Την Πέμπτη ο πρόεδρος είπε πως οι Άραβες αρέσκονται να… παίρνουν το χρόνο τους με αυτές τις υποθέσεις, καμία διάθεση για σίριαλ δεν υπάρχει όμως από τους πράσινους, που χρειάζονται εκτός των άλλων τα λεφτά.