Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στηρίζουμε PrimeTel, στηρίζουμε ΟΜΟΝΟΙΑ

Στηρίζουμε PrimeTel, στηρίζουμε ΟΜΟΝΟΙΑ


Για την επόμενη τριετία, τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ανήκουν ως γνωστόν στη PrimeTel. Ο κόσμος επιζητούσε εδώ και καιρό τον απεγκλωβισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τη συμφωνία με τον προηγούμενο κάτοχο και πλέον, θα ακούει περιγραφή όπως αρμόζει σε μια βασίλισσα, θα βλέπει ριπλέι όλων των φάσεων.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους πως στηρίζοντας την PrimeTel, στην ουσία στηρίζουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το κανάλι τηλεπικοινωνιών που πλέον καλύπτει τηλεοπτικά ολόκληρη τη Κύπρο, έχει δώσει ήδη ένα πολύ μεγάλο ποσό στην ομάδα μας, ενώ θα δίνει και για τα επόμενα χρόνια, αρχίζοντας από τη φετινή σαιζόν. Αρκεί να πούμε πως το φετινό ποσό καλύπτει το μισό μισθολόγιο της ομάδας, ενώ για τις επόμενες χρονιές θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της PrimeTel, βλέπουν τη συνεργασία τους με την ΟΜΟΝΟΙΑ ως το πιο σημαντικό κομμάτι της εταιρείας αυτή τη στιγμή. Για αυτό το λόγο, ήδη διευθετήθηκε το κανάλι να μεταδώσει 2 φιλικούς αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Πολωνία, ενώ μελετούνται και άλλες υπηρεσίες αποκλειστικά για πράσινους, όπως κάποια εκπομπή επί τακτικής βάσεως, αποκλειστικά για την ομάδα μας.

Αρκετοί φίλοι (κυρίως φοιτητές), μας ζήτησαν να μεταφέρουμε μια παρατήρηση για την τιμή του live streaming των παιχνιδιών. Οι άνθρωποι της PrimeTel ήταν ενήμεροι και ήδη επεξεργάζονται λύσεις για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος της ομάδας. Είναι και αυτό ένα δείγμα, του ότι ο νέος κάτοχος των δικαιωμάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αντιμετωπίζει με σεβασμό την ομάδα μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην αρχή μιας σπουδαίας συνεργασίας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο κόσμος να την αγκαλιάσει, έτσι ώστε να εξελιχθεί σε μια δυνατή σχέση, που θα βρει και τις δυο πλευρές κερδισμένες.