Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα ο Εφραίμ

Συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα ο Εφραίμ

3on_omonoia1_gmi_6537


Απών από τη σημερινή πρώτη προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι ο Γιώργος Εφραίμ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε απαλλαχθεί πρόσφατα και από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, μιας και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να ξεφορτωθεί μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί σε προσαγωγούς και κοιλιακούς.

Ο Γιώργος είχε μεταβεί λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος στη Γερμανία, όπου συμβουλεύτηκε ειδικό και έμεινε περίπου μια εβδομάδα για φυσιοθεραπεία. Οι Γερμανοί του έδωσαν ειδικό πρόγραμμα να ακολουθήσει και αυτό ακριβώς κάνει από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Το πότε θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα μόνο οι γιατροί και ο ίδιος το ξέρουν, το σημαντικό είναι να μπει στη σαιζόν δυνατός και να μην έχει μικροτραυματισμούς που θα του χαλάσουν το ρυθμό.

Μιας και ο λόγος για τον Εφραίμ, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα, παρότι αρκετοί επέδειξαν ενδιαφέρον. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν καίγεται να φύγει, τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον κρατήσει όχι μόνο για του χρόνου αλλά για αρκετά ακόμα χρόνια. Ο Εφραίμ λοιπόν θα είναι παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του χρόνου, εκτός κι αν προκύψει πρόταση τύπου Σιόν, που θα αναγκάσει τους πράσινους να το συζητήσουν.