Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το μέλλον είναι εδώ

Το μέλλον είναι εδώ

dscn8901


Στην ακαδημία ποδοσφαίρου πρέπει να κοιτάξει πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά που ξεκινούν από μικρή ηλικία με το όνειρο πως κάποια στιγμή θα γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας. Αν προσέξει κανείς, στις ακαδημίες έχει παιδιά που βρίσκονται εκεί σχεδόν 10 χρόνια και περιμένουν να πάρουν ευκαιρίες. Λέμε παιδιά αλλά παιδιά ήταν όταν άρχισαν, πλέον έγιναν άντρες, με το κυριότερα να είναι πως μεγάλωσαν μέσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ήδη υπάρχουν αρκετοί που προπονούνται με την πρώτη ομάδα και ο Τόνι Σαβέφσκι θα τους πάρει μαζί του στην προετοιμασία για να τους δει καλύτερα και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προπονητή που υπολογίζει σε αυτούς και όσοι δείξουν πως αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες θα τους τις δώσει σίγουρα. Το ταλέντο υπάρχει και φαίνεται μέσα από τις διακρίσεις στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών.

Στις αμέσως πιο κάτω ομάδες μετά από αυτή των ανδρών είναι η ομάδα των U21 και U17, που αναμένετε σύντομα να βγουν από εκεί παίκτες, τα τελευταία χρόνια γίνετε πολύ καλή δουλεία. Στην ομάδα των U17 γίνετε εξαιρετική δουλεία, κάτι που φάνηκε και κατά τη διάρκεια ολόκληρης της φετινής σεζόν από την οποία ήρθε η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες των μικρών, μέσα σε αυτούς ο Τόνι Σαβέφσκι που ήταν παρών σε κάποια παιχνίδια, σίγουρα θα πρόσεξαν κάποιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να προωθηθούν σύντομα. Από την άλλη και στην ομάδα των U21 η δουλεία που γίνετε είναι καλή, κάτι που φάνηκε στις δύο προηγούμενες χρονιές (2011 και 2012) όπου κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα. Αν και η σεζόν που τελείωσε δεν ήταν η καλύτερη, αυτό ίσως οφείλετε στις αλλαγές των παικτών που έγιναν αφού κάποιοι προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα και στη θέση τους πήγαν παιδιά που ανέβηκαν από τα τρίτα και όπως ήταν φυσικό δεν ήρθε η χημεία αμέσως.