Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έγκελ: “Στηρίξτε τον και θα σας δικαιώσει”

Έγκελ: “Στηρίξτε τον και θα σας δικαιώσει”


Για τον Ούκας Γκίκιεβιτς μίλησε στη “SPORTDAY” χθες ο Γιέρζι Έγκελ. Ο πρώην προπονητής του αιωνίου μας χαρακτήρισε τον Πολωνό “σέντερ φορ με μέλλον” και τόνισε πως αν στηριχθεί, θα βοηθήσει πολύ την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το μοναδικό σημείο που μας κάνει εντύπωση ότι ο κ. Έγκελ ανάφερε πως ο Ούκας δεν ξέρει από πίεση πρωταθλητισμού, ενώ είναι πρωταθλητής με την Σλάουσκ το 2011. Αναλυτικά όσα είπε:

Στην αρχή τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον ποδοσφαιριστή. Δεν έχει αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο, σε ομάδα με πίεση πρωταθλητισμού ενώ θα είναι και η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός της Πολωνίας. Εκτιμώ όμως ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερος. Είναι ένας υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Διαθέτει καλή αίσθηση του γκολ ενώ δείχνει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, κυρίως με το κεφάλι. Ψάχνει την καλή τοποθέτηση μέσα στην αντίπαλη περιοχή και δείχνει να έχει καλό συγχρονισμό.

Τέλος μίλησε και για την προοπτική του παίκτη:

Μπορεί να μην έβαλε πολλά γκολ στη Σλασκ, όμως πιστεύω ότι έχει μέλλον. Κάποια ομάδα που αποκτά ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή χρειάζεται να τον βοηθήσει κιόλας. Εκτιμώ ότι η Ομόνοια από τη στιγμή που τον απέκτησε προσδοκεί τη μελλοντική άνοδό του. Είναι παίκτης που μπορεί να ανεβάσει πολύ την απόδοσή του αν βρει καλές συνθήκες και στήριξη.