Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έγραψε ιστορία η παρέα του Σκέμπρι

Έγραψε ιστορία η παρέα του Σκέμπρι


Απόλυτη ικανοποίηση στην Εθνική Μάλτας που κέρδισε με 0-1 την αντίστοιχη της Αρμενίας. Οι συμπαθέστατοι Μαλτέζοι έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αφού αυτή ήταν η πρώτη νίκη τους για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια! Μάλιστα ήταν η δεύτερη τους συνολικά έτσι μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο Αντρέ, περήφανα ανέβασε την πιο πάνω φωτογραφία στη σελίδα του μετά τον αγώνα.

Με το τέλος του αγώνα, οι Μαλτέζοι διεθνείς αγκαλιάστηκαν και χόρευαν από ικανοποίηση. Το γκολ του Μίφσουντ, η πολύ καλή απόδοση του Σκέμπρι (βασικός και στα 90 λεπτά)  οι αποκρούσεις του Χάμπερ και το πάθος ολόκληρης της ομάδας, τους χάρισαν μια θέση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του νησιού!

Οι υποχρεώσεις του Αντρέ με την Εθνική υποχρεώνονται και πλέον βλέπει ΟΜΟΝΟΙΑ! Ο Μαλτέζος επιθετικός αναμένεται τις επόμενες μέρες στο νησί μας για την έναρξη της προετοιμασίας. Θεωρούμε πως φέτος και με την επικείμενη φυγή Τζίμη, θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα και είμαστε βέβαιοι πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όσον αφορά ενδεχόμενες μειώσεις, ο Σκέμπρι δεν ήταν ακριβοπληρωμένος και δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα.