Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήττα από ένα πιο έτοιμο αντίπαλο

Ήττα από ένα πιο έτοιμο αντίπαλο

©omonoianews.com

Κόντρα σε μια πολύ πιο φρέσκια ομάδα -κάτι που φαινόταν τόσο από τη τηλεόραση, όσο και από το γήπεδο- η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε φυσιολογικά από τη Βίσλα με 0-3. Οι αντίπαλοι γνωρίζοντας για την απόσταση στη διαφορά ετοιμότητας των δυο ομάδων, πίεσαν ψηλά εγκλώβισαν την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού ήταν πρώτοι σε κάθε μπαλιά και κέρδισαν δίκαια.


Από τα θετικά αυτό που κρατάμε πάντως καταρχάς, είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επιχείρησε κάποιες κομπίνες, με τη πιο επιτυχημένη να καταλήγει σε σουτ του Λεάντρο που αποκρούστηκε δύσκολα. Φαίνεται πως ο Τόνι Σαβέφσκι θέλει να προσθέσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας, αφού φέτος την έχει υπό την επίβλεψη του από την αρχή. Επίσης δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός πως οι μικροί (Χατζηβασίλης, Ρουσιάς, Θεράποντος, Παναγιώτου, Κατελάρης, Δημητρίου) στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν σε κάποιες στιγμές να γίνουν επικίνδυνοι. Τέλος, η διαφοροποίηση που φέρνει ο Γκικίεβιτς σε σχέση με τον Άλβες είναι πως πλέον ο φορ της ομάδας παίζει πιο κοντά στο κουτί, με τον Ούκας να φαίνεται πολύ καλός στο παιχνίδι με πλάτη στο τέρμα.

Στα αρνητικά τώρα, θα σταθούμε σε αυτό που είπε και ο προπονητής της ομάδας. Έγιναν κάποια (ατομικά) λάθη πολύ κτυπητά και τα οποία στην Ευρώπη δεν συγχωρούνται. Ναι, τα βαριά πόδια είναι ένας λόγος που παρατηρούνται ατομικά λάθη, είναι όμως και θέμα συγκέντρωσης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ είναι ποιότητας και μπορούν να αποφύγουν απροσεξίες που ενδεχομένως να στοιχίσουν.

Όπως και ο Αντρέας Δημητρίου, έτσι κι εμείς είμαστε σίγουροι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε σίγουροι γιατί κράτησε το βασικό της κορμό και βρίσκεται υπό την ευθύνη του κατάλληλου ανθρώπου. Κεφάλια μέσα λοιπόν και σκληρή δουλειά, για να είμαστε έτοιμοι μέχρι τις 18 ιουλίου.