Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αίσθημα ασφάλειας… (Video)

Αίσθημα ασφάλειας… (Video)

Φάση από το σημερινό φιλικό ©gloswielkopolski.pl

Αν το μυαλό σας δεν πάει κάπου διαβάζοντας τον τίτλο απλώς συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου και θα καταλάβετε για τι μιλάμε ή καλύτερα για ποιον. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Ζοσέ Μορέιρα, που με τις πολύ καλές εμφανίσεις του μεταδίδει στον κόσμο  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ένα αίσθημα ασφάλειας για την υπεράσπιση της «πράσινης» εστίας. Ο Πορτογάλος αν και είναι μόλις 6 μήνες στην ομάδα μας έδωσε δείγματα γραφής για την αξία του, ενώ μπροστά του έχει δρόμο ακόμη για να βγάλει όλο του το ταλέντο που όλοι ξέρουμε  πως διαθέτει.


Εντάξει, όπως λέμε και πιο πάνω δεν περιμέναμε μέχρι σήμερα για να καταλάβουμε ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και φυσικά παρακολουθώντας τον σε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, αυτό το καταλάβαμε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα που μας πέρασε. Σήμερα όμως, για κάποιους φυσικά, ο Ζοσέ με τις αποκρούσεις που έκανε, με αποκορύφωμα το πέναλτι που έπιασε και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω, έκανε πολλούς να καταλάβουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε επιτέλους τον κατάλληλο άνθρωπο για τον άσσο. Ο χρόνος όμως είναι αυτός που θα δείξει τι θα γίνει, εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε ο Μορέιρα να είναι για πολύ καιρό ακόμη αυτός που θα προστατεύει τα δίκτυα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Φυσικά εκτός από το Μορέιρα είναι και ο Κόριν Μπρουκς, που αν και αποκτήθηκε για μπακ απ του Πορτογάλου ίσως μεταξύ τους δημιουργηθεί λίγος ανταγωνισμός, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει και τους δύο. Μάλιστα στο σημερινό φιλικό ο Μπρουκς πήρε χρόνο συμμετοχής και στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε χρειάστηκε να κάνει επεμβάσεις, μια εξ αυτών σημαντική, κρατώντας ανέπαφη την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.