Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Τζόνι Λεόνι

Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Τζόνι Λεόνι

ns017410


Δεν είμαστε από αυτούς που θεωρούν πως στη πατρίδα μας ή την ΟΜΟΝΟΙΑ κυλάνε όλα ρολόι. Βλέπουμε και προσπαθούμε να κριτικάρουμε όσα θεωρούμε λάθος. Οι δηλώσεις όμως του Τζόνι Λεόνι, είναι τουλάχιστον απαράδεκτες από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ .

ΟΜΟΝΟΙΑ και Τζόνι Λεόνι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας συζητούσαν για μείωση απολαβών έτσι ώστε ο Ελβετός να παραμείνει στο ρόστερ ως δεύτερος τερματοφύλακας. Ενώ όλα έδειχναν συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, ο Τζόνι…χάθηκε από προσώπου γης! Δεν ήταν στο νησί μας και δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσουν οι διοικούντες μαζί του! Επόμενα σημάδια ζωής, οι δηλώσεις και ξαφνικά έρχεται να μιλήσει για μειώσεις, οικονομικά και…νοοτροπία!

Εκείνο που μας προξενεί ακόμα πιο αρνητική εντύπωση είναι οι δηλώσεις του για το Χριστοφή. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που δούλεψε περισσότερο από κάθε άλλον για να γίνει αυτός που είναι και ο Τζόνι Λεόνι που έκατσε ένα μήνα στο Μπακού πριν τα μαζέψει και να φύγει, τον κατηγορεί για τη νοοτροπία του! Και το καλύτερο είναι πως δεν έψαξε καν να μάθει γιατί ο γάμος του Δημήτρη συμπίπτει με ματς της εθνικής.