Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποχαιρέτησε με δάκρυα ο Χοσέ

Αποχαιρέτησε με δάκρυα ο Χοσέ


Σε κλίμα συγκίνησης, ο Χοσέ Θερβέρα, αποχαιρέτησε χθες την ομάδα της καρδιάς του, Χιρόνα, και μίλησε για την επιλογή του να συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο παίκτης αναμένεται ίσως και σήμερα στην Κύπρο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μετά από 251 παιχνίδια (2.092 λεπτά) σε Τερσέρα, Σεγούντα Β’ και Σεγούντα Ντιβιζιόν, ο Καταλανός αμυντικός αφήνει την αγαπημένη του ομάδα, που αποφάσισε να μην ανανεώσει τα συμβόλαια αρκετών παικτών που έφτασαν τα 30.

Χθες ο παίκτης, αρκετά συγκινημένος, με δάκρυα στα μάτια μίλησε στα μέσα και στους φίλους της Χιρόνα. “Είμαι λυπημένος που αποχωρώ. Μπήκα από αυτή την πόρτα 22 χρόνων και φεύγω στα 30. Η Χιρόνα θα είναι πάντα το σπίτι μου. Θα είμαι πάντα μέλος αυτής της ομάδας“.

“Δεν είμαι θυμωμένος με τον σύλλογο”, σχολίασε για το γεγονός πως δεν του έγινε πρόταση για ανανέωση και απάντησε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, “Είναι μια νέα εμπειρία. Μετά από πολλά χρόνια εδώ, πάω να παίξω ποδόσφαιρο αλλού. Η πρόταση αλλά και γενικά αυτά που θα έχω στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αρκετά ελκυστικά, και είμαι επίσης ενθουσιασμένος”.

Αφού τελείωσε την ομιλία του, αγκάλιασε τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και μέλη του προσωπικού της ομάδας που είχαν αδελφική σχέση τα τελευταία χρόνια στην Χιρόνα. “Νιώθω την αγάπη του κόσμου στο δρόμο”, είπε στο τέλος συγκινημένος.