Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν έχει πρόβλημα να μείνει, αλλά…

Δεν έχει πρόβλημα να μείνει, αλλά…

img_1988


Είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος επιθετικός στο πρωτάθλημα. Ο Αντρέ Άλβες και σκοράρει και ετοιμάζει χώρους και γκολ για τους συμπαίκτες του. Διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν έχει πρόβλημα να μείνει, παρότι έζησε φέτος όπως όλοι οι παίκτες τις οικονομικές δυσκολίες. “Και ποιο είναι το πρόβλημα;” θα αναρωτιέστε εύλογα.

Το θέμα είναι πως ένας παίκτης της αξίας του Αντρέ, είναι λογικό να προκαλεί ενδιαφέρον συνεχώς και να βολιδοσκοπούνται οι προθέσεις του από διάφορες ομάδες. Έτσι πολύ δύσκολα θα συζητήσει για μείωση, αφού μπορεί με τα ίδια λεφτά να παίξει κάπου αλλού. Τονίζουμε πως δεν υπάρχει “καλός” και “κακός” στην υπόθεση. Υπάρχει η ΟΜΟΝΟΙΑ που πρέπει να μειώσει το μπάτζετ και ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που θα ζυγίσει τα όποια δεδομένα έχει μπροστά του.

Τα όσα προαναφέραμε, είναι ακριβώς ο λόγος που στην ΟΜΟΝΟΙΑ χαρακτηρίζουν “δύσκολη” την περίπτωση του Αντρέ Άλβες. Άλλωστε ο Παύλος Χρυσάνθου χθες δεν κρύφτηκε και είπε πως η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο του. Οπωσδήποτε όλοι θέλουμε να παραμείνει ο παικταράς στα πράσινα, για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και καλή θέληση από όλους τους εμπλεκόμενους.