Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν έχουν έρθει (οι κατάλληλες) προτάσεις ακόμα για Εφραίμ και Άλβες

Δεν έχουν έρθει (οι κατάλληλες) προτάσεις ακόμα για Εφραίμ και Άλβες

ns018152
Ελβετοί για Τζίμη – Τίποτα επίσημο για Εφραίμ και Άλβες

Λέγονται και γράφονται πολλά για τη τριπλέτα της επίθεσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι δεδομένο πως οι Χριστοφή, Εφραίμ και Άλβες είναι περιζήτητοι. Πώς να μην είναι άλλωστε όταν οι 3 τους μαζί έχουν συμμετοχή σε καμιά 60ρια τουλάχιστον τέρματα; Καθώς μιλάμε όμως αυτό είναι το μόνο σίγουρο.


Για τον Χριστοφή είναι η αλήθεια πως έχουν φτάσει προτάσεις, άλλωστε πριν λίγους μήνες έφτασε μια ανάσα από την Ροστόφ. Χθες έγινε λόγος για νέα πρόταση, όμως πρόκειται για ανεπίσημη και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι από Ελβετία και πιθανόν την ομάδα του Βέρο Σάλατις. Διοικούντες και Τζίμης βρίσκονται σε στάση αναμονής με τον τελευταίο να τονίζει συχνά πυκνά πως δεν καίγεται να φύγει, θα το πράξει μόνο αν έρθει η πρόταση που δεν θα του δίνει περιθώριο να πει όχι.

Όσον αφορά τους Εφραίμ και Άλβες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Για το Γιώργο είναι γνωστό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και για τον Αντρέ αυτό της Γκόρι, της Βιντεοτόν και ομάδων από Ντουμπάι και Κίνα. Δεν έχουν φτάσει στα γραφεία όμως επίσημες προτάσεις για να μπορέσουν να αξιολογηθούν. Όσο δεν φτάνουν, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Αν έρθουν και είναι στα επίπεδα που επιθυμεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, το συζητάμε ξανά.