Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είναι αρκετοί οι μικροί στο μπλοκάκι του Τόνι

Είναι αρκετοί οι μικροί στο μπλοκάκι του Τόνι

ns015522_0


Προ ημερών είδε το φως της δημοσιότητας το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ παρακολουθεί και εξετάζει το νεαρό Μηνά Αντωνίου της ΑΕΖ. Ο μικρός είναι μεσοεπιθετικός, διεθνής με τις Ελπίδες και κατάφερε να εντυπωσιάσει, παρότι αγωνίζεται σε μικρή ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως ο Τόνι Σαβέφσκι είδε 100άδες νεαρούς και στις σημειώσεις του έχουν μπει αρκετοί. Ο κόουτς θεωρείται ειδικός στη ανίχνευση και ανάπτυξη ταλέντων, με τα παραδείγματα να είναι αρκετά. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν οι πράσινοι να κάνουν κίνηση για συγκεκριμένους μικρούς οι οποίοι θα αποκτηθούν ως επένδυση. Αρκεί βέβαια οι ομάδες τους να μην έχουν τρελές απαιτήσεις. Σε αυτούς, μαζί με όσους θα αναδειχθούν από την ακαδημία μας, θα στηριχθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μέλλον.

Ασφαλώς, εκείνο που “καίει” περισσότερο το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή τη στιγμή είναι να έρθουν παίκτες που να μπορούν άμεσα να βοηθήσουν μιας και έχει δει ήδη το Λέο να αποχωρεί, τον Σπούγκιν να θεωρεί την ΟΜΟΝΟΙΑ τελευταία επιλογή και ομάδες του εξωτερικού να γλυκοκοιτάζουν παίκτες μας. Και οι μεταγραφικές επενδύσεις όμως έχουν την αξία τους, που θα φανεί σε βάθος χρόνου.