Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επαφές στο Ντουμπάι και για το οικονομικό!

Επαφές στο Ντουμπάι και για το οικονομικό!

sak_8252


Από τα χαράματα της Τετάρτης βρίσκονται στο Ντουμπάι ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς και ο γενικός γραμματέας της ομάδας μας, Χριστόφορος Χριστοφή, για ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρέ Άλβες σε ομάδα που εδρεύει στο Ντουμπάι.

Αρκετοί φίλοι της ομάδας μας, αναρωτήθηκαν γιατί να ταξιδέψουν και οι δύο άντρες στο Εμιράτο, από τη στιγμή που όλα είναι συμφωνημένα με τους Άραβες. Τελικά όπως πληροφορούμαστε, γίνεται εδώ και λίγες ημέρες προσπάθεια για συνεργασία με ομάδες ή άλλους παράγοντες, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας.

Πρόεδρος και Γ.Γ. εκτός από το συγκεκριμένο κλαμπ του Ντουμπάι που θα πάρει τον Άλβες, θα έχουν επαφές και με άλλους παράγοντες με αντικείμενο πάντα τρόπους οικονομικής ενίσχυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και περαιτέρω συνεργασίας σε ποδοσφαιρικά θέματα με αραβικούς συλλόγους.

Οι πράσινοι από τα λάθη των περασμένων χρόνων, βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των τελευταίων μηνών για εξασφάλιση δανείου, τώρα γίνεται προσπάθεια για συνεργασία με παράγοντες από το Ντουμπάι και στο ΔΣ εύχονται οι συζητήσεις στο Εμιράτο να φέρουν θετικά αποτελέσματα και να ρθουν οικονομικές ανάσες για το πράσινο ταμείο.

Περισσότερα για το θέμα, θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες. Είναι θετικό το ότι γίνεται προσπάθεια για εισροή ρευστού, ευχόμαστε όμως την ίδια ώρα να ετοιμάζεται και ένα πλάνο που θα βάλει την ομάδα σε σωστά οικονομικά πλαίσια.