Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα αποκτηθεί ακραίος, ανεξάρτητα από το Τζίμη

Θα αποκτηθεί ακραίος, ανεξάρτητα από το Τζίμη


Ο Δημήτρης Χριστοφή παραμένει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν αποκλείεται όμως κάποια στιγμή να έρθει πρόταση αφού οι μνηστήρες είναι πολλοί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει αν παραμείνει ο ποδοσφαιριστής να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αφού αφενός θα τον ήθελε στο ρόστερ και αφετέρου μόνο έτσι θα διασφαλίσει πως δεν θα τον χάσει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση, μπορούν να γίνουν μόνο εικασίες. Έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σταματάει την προσπάθεια να αποκτήσει ακραίο μεσοεπιθετικό ποιότητας ικανό να κάνει τη διαφορά. Στη λίστα είναι ως γνωστό ο Νιόγκο Πρίσο, με την διαρροή όμως να στοιχίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού πλέον η λύση του συμβολαίου του με τη ΤΣΣΚΑ δεν είναι τόσο απλή. Υπάρχουν και εναλλακτικές στα υπόψην και τις επόμενες μέρες θα φανεί ποιος θα αποκτηθεί τελικά.

Όσο για το ερώτημα τι γίνεται αν αποκτηθεί ακραίος και στο τέλος παραμείνει και ο Χριστοφή, η απάντηση είναι απλή: έτσι κι αλλιώς η ΟΜΟΝΟΙΑ προσανατολίζεται να αποκτήσει μόνο ένα επιθετικό, μιας και ο Σαβέφσκι θεωρεί πως στην κορυφή της επίθεσης έχει πολλά να προσφέρει ο Σκέμπρι. Αν τελικά ο Τζίμης μείνει και αποκτηθεί για παράδειγμα ο Πρίσο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα διαθέτει Εφραίμ, Πρίσο, Χριστοφή, Σκέμπρι, Ρουσιά και ένα καινούριο επιθετικό για τις τρεις θέσεις μπροστά.