Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα είναι και πάλι πανίσχυρη στα άκρα

Θα είναι και πάλι πανίσχυρη στα άκρα

10n_omonoia_img_0575


Ο Δημήτρης Χριστοφή είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο κορυφαίος της χρονιάς που μας πέρασε! Αν προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την απώλεια του ως μη σημαντική, θα κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, αφού όλοι ξέρουμε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως εξακολουθεί να διαθέτει φοβερή ποιότητα στα άκρα.

Αναφερόμαστε ασφαλώς στο Γιώργο Εφραίμ και τον Αντρέ Σκέμπρι. Οι δυο ποδοσφαιριστές στην ουσία μοιράστηκαν τις συμμετοχές στο ένα άκρο, αλλά πρόλαβαν να δείξουν πως μπορούν αν είναι υγιείς να γίνουν βασικοί και αναντικατάστατοι! Ο Γιώργος σε 18 συμμετοχές στην εντεκάδα πέτυχε 7 γκολ, ενώ άλλα τόσα πέτυχε ο Αντρέ με 14 όμως συμμετοχές ως βασικός. Δεν ήταν όμως μόνο τα γκολ τους, ήταν η γενικότερη παρουσία τους. Στις καλές τους μέρες, είναι ασυγκράτητοι.

Όσον αφορά την παρουσία τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νέα χρονιά, να αναφέρουμε πως και οι 2 διατηρούν συμβόλαιο και πρόθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να τους κρατήσει για περισσότερο από 1 χρόνο. Μπορεί να έγινε λόγος για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Εφραίμ και ομάδας της Ιταλίας για τον Σκέμπρι, επίσημες προτάσεις όμως δεν ήρθαν και ακόμα κι αν γίνει αυτό, μόνο αν είναι εξαιρετικές θα συζητήσουν οι πράσινοι, μιας και στηρίζουν πολλά πάνω τους για φέτος.