Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα τελειώσει μια ώρα νωρίτερα;

Θα τελειώσει μια ώρα νωρίτερα;


O Χοσέ Μαρτίνεζ Θερβέρα τα έχει βρει σε όλα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και έδωσε ήδη θετική απάντηση αλλά δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Όπως γράψαμε χθες, αυτό έχει να κάνει με ένα όρο στο συμβόλαιο που λέει πως αν η ομάδα του Χιρόνα ανεβεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο ποδοσφαιριστής θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει αν θα συνεχίσει (εφόσον του κάνουν πρόταση) στην ομάδα της Καταλωνίας ή αν θα προχωρήσει κανονικά με τη μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προφανώς, εύχονται να χάσει απόψε η Χιρόνα από την Αλκορόν στον ημιτελικό των πλέι οφ για να τελειώνει η υπόθεση μια ώρα νωρίτερα. Σε περίπτωση που καταφέρει να περάσει, ο Σαβέφσκι θα πρέπει να περιμένει άλλη μια βδομάδα για να μάθει αν αυτός θα είναι ο δεξιός του μπακ, ή πρέπει να κοιτάξει αλλού, αφού η Χιρόνα θα παίξει τότε σε διπλά ματς, το νικητή του Αλμερία-Λας Πάλμας.

Για όσους θέλουν να γνωρίζουν οι αγώνες των ημιτελικών είναι διπλοί. και ισχύει ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ. Αν δύο ομάδες φέρουν τα ίδια αποτελέσματα και δεν αλλάξει κάτι στην παράταση, τότε την πρόκριση παίρνει αυτή που έχει τερματίσει υψηλότερα τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Η Χιρόνα τερμάτησε πάνω από την Αλκορόν, άρα η ισοπαλία 1-1, δεν μας εξυπηρετεί.