Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κυκλοφορία, μικροί και…Ζοσέ!

Κυκλοφορία, μικροί και…Ζοσέ!


Συμπεράσματα σίγουρα δεν μπορούν να βγουν από ένα φιλικό, ειδικά από τη στιγμή που αυτό ήταν το πρώτο και με το ρόστερ ημιτελές. Τα όσα θα διαβάσετε πιο κάτω λοιπόν, γράφτηκαν με βάση αυτά τα δεδομένα και αφορούν αποκλειστικά, το πρώτο φιλικό.

Τρία πράγματα μας άρεσαν ιδιαίτερα, όπως προδίδει και ο τίτλος. Το πρώτο ήταν η κατά διαστήματα κυκλοφορία της μπάλας. Σε κάποιες στιγμές προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Λεχ χρειάστηκε να κάνει αίτηση για να ακουμπήσει τη μπάλα. Γρήγορες εναλλαγές, κίνηση χωρίς τη μπάλα και σωστές μεταβιβάσεις ήταν τα χαρακτηριστικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτές τις συγκεκριμένες χρονικές περιόδους που μας έκαναν να αισιοδοξούμε. Προφανώς, πρέπει αυτά τα διαστήματα να επεκτείνονται, χρειάζεται και διάρκεια.

Το δεύτερο ενθαρρυντικό, ήταν οι μικροί. Θεράποντος και Ρουσιάς ξεκίνησαν στην εντεκάδα, ενώ οι Χατζηβασίλης, Δημητρίου, Κατελάρης και Παναγιώτου έπαιξαν αρκετή ώρα στην επανάληψη. Έδειξαν γενικώς άνετοι στο χορτάρι, έδωσαν ότι μπορούσαν και ελπίζουμε να αντιλαμβάνονται πως πρέπει να απορροφήσουν και το τελευταίο δευτερόλεπτο στην Πολωνία, αφού έχουν συμπαίκτες τεράστια ονόματα.

Για το τέλος αφήνουμε αυτό που πλέον ξέρουν όλοι, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ένα σπουδαίο τερματοφύλακα. Ο Ζοσέ Μορέιρα δείχνει από το καλημέρα διάθεση να δικαιώσει τις προβλέψεις πως φέτος θα είναι ακόμα καλύτερος! Απέκρουσε πέναλτι, έβγαλε ένα…άβγαλτο τετ α τετ, γενικώς έλεγξε για άλλη μια φορά με άνεση όλες τις φάσεις.

Από τους καινούριους χρησιμοποιήθηκαν για 20 λεπτά οι Μπρουκς και Τέιλορ. Δεν μπορούν να κριθούν αν και ο Άγγλος έκανε μία σημαντική επέμβαση.