Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λάθος να συγκρίνουμε με άλλους

Λάθος να συγκρίνουμε με άλλους

gmi_6186


Παρατηρούμε ότι μερίδα φίλων της ομάδας μας επηρεάζεται από τις όποιες κινήσεις γίνονται από το Αποέλ ή άλλες ομάδες. Φυσιολογικό είναι, το Αποέλ είναι ο αιώνιος μας και πιθανότατα ο νούμερο ένα αντίπαλος μας για τον τίτλο με τη νέα χρονιά. Ο κόσμος ανησυχεί για την ανταγωνιστικότητα της ομάδας και το γεγονός πως ο αιώνιος ανακοίνωσε 2 μεταγραφές σε 1 μέρα, αναστάτωσε κάποιους.

Θεωρούμε λάθος τη σύγκριση. Λάθος, γιατί θα έπρεπε όλοι μέχρι τώρα να έχουμε καταλάβει τα δεδομένα και να τα προσεγγίζουμε ανάλογα. Έχουν λεφτά, δεν έχουμε, τόσο απλό είναι. Και δεν το φέρνουμε προφανώς σαν δικαιολογία για τους όποιους χειρισμούς, το γράφουμε για να τονίσουμε για άλλη μια φορά πως αυτό το καλοκαίρι πρέπει όλοι να είμαστε οπλισμένοι με υπομονή και διάθεση για καλόπιστη κριτική προς τους  αρμόδιους. Μόνο έτσι μαθαίνουμε και όχι με το πανικό.

Από κει και πέρα, χωρίς να έχουμε μελετήσει ιδιαίτερα τους παίκτες που έχει αποκτήσει το Αποέλ, υπάρχει και αυτή η συγκεκριμένη σχέση του Αποέλ με τους εκπροσώπους του τύπου που πρέπει πάντα να θυμόμαστε. Αυτή η ίδια σχέση που τους σπρώχνει να αποκαλύπτουν τους μεταγραφικούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το πρώτο δευτερόλεπτο που το μαθαίνουν, ενώ για το Αποέλ μιλάνε με χάρτες και μισόλογα και αποκαλύπτουν ονόματα μόνο όταν κλείσει η μεταγραφή. Η ίδια σχέση, που έκανε από τη μια στην άλλη τον Καρυπίδη από “αργό και εκτός πλάνων”, “ταχύ και σωστό επαγγελματία που αποδέκτηκε τα οικονομικά δεδομένα και ποτέ δεν ήταν εκτός πλάνων”. Η ίδια επιτέλους σχέση, που σπρώχνει τους ρεπόρτερ Αποέλ να ξεχάσουν πως ο Τιάγκο Γκόμεζ έκανε εγχείρηση και έχει να πιάσει τόπι στα πόδια από το Φεβράρη.

Δυστυχώς σε αυτό το τομέα σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ φαίνεται πως δε θα μάθουμε ποτέ. Ούτε το συμβούλιο που επιμένει να διαρρέει πληροφορίες προς συγκεκριμένα αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ μέσα, ούτε ο κόσμος που όχι μόνο τους πληρώνει με τα κλικς του, αλλά τους αφήνει να τον επηρεάσουν κιόλας με αυτά που γράφουν.