Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λεάντρο: “Σκοπός μου ήταν να συνεχίσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Λεάντρο: “Σκοπός μου ήταν να συνεχίσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

gmi_6506


Στην Ουγγρική ιστοσελίδα nemzetisport μίλησε ο Λεάντρο για την αλλαγή στα σχέδια του λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως και για το μέλλον του.

Πιο αναλυτικά ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δήλωσε πως ένιωθε πολύ καλά στο νησί μας και πως ο σκοπός του ήταν να συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και σχεδίαζε να μείνει στην Κύπρο για τουλάχιστον άλλα 2 με 3 χρόνια αλλά λόγω των προβλημάτων στην οικονομία άλλαξαν τα πλάνα που είχε. Πρόσθεσε επίσης ότι κατανοεί τους ανθρώπους της OMONOIAΣ που θέλουν να μειώσουν το μπάτζετ:

“Δεν διαπραγματεύτηκα με καμιά Ουγγρική ομάδα, γιατί ήθελα να συνεχίσω στην ΟMONOIA. Σχεδίαζα να μείνω στην Κύπρο για άλλα 2-3 χρόνια, αλλά η κρίση άλλαξε τα πλάνα. Κατανοώ τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού δεν θέλουν να αυξηθεί κι΄άλλο το χρέος της ομάδας. Λυπάμαι που φεύγω. Ένιωθα πραγματικά πάρα πολύ καλά στην Κύπρο”

Όταν ρωτήθηκε εάν είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του να επιστρέψει πίσω στην Ουγγαρία δήλωσε πως και στην Κύπρο λόγω της οικονομικής κατάστασης το ποδόσφαιρο θα επηρεαστεί και σίγουρα θα αποδυναμωθεί. Είπε ακόμη ότι και οι Ουγγρικές ομάδες μπορούν να πετύχουν κάτι στην Ευρώπη, αν και οι Κυπριακές ομάδες λόγω καλύτερης θέσης στην κατάταξη της UEFA έχουν περισσότερες για μια καλή πορεία.