Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μας τον έχει στείλει ο Θεός!

Μας τον έχει στείλει ο Θεός!

sak_6464


Οι μεγάλες ομάδες ξεκινάνε από τον άσσο λένε οι ειδικοί και έχουν απόλυτο δίκαιο! Η ΟΜΟΝΟΙΑ όχι μόνο διαθέτει ένα τεράστιο πορτιέρο, διαθέτει και ένα άνθρωπο που με τη συμπεριφορά του κρατά το ηθικό του κόσμου ψηλά. Ένα άνθρωπο που λατρεύει την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος και την ανταποδίδει με κάθε τρόπο και ευκαιρία! Πραγματικά είναι στιγμές που πιστεύουμε πως μας τον έχει στείλει ο Θεός.

Ξεκινάμε από το αυτονόητο, την αγωνιστική του αξία. Ο Ζοσέ Μορέιρα είναι το μεγαλύτερο όνομα τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα μας (μαζί με το Νούνο, τα μεγαλύτερα γενικά) και είναι κάτι που φαίνεται. Πατάει με απίστευτη αυτοπεποίθηση και αέρα στο γήπεδο, είναι πολύ επικοινωνιακός, διαθέτει τρομερά αντανακλαστικά, ενώ αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους είναι η ταχύτητα του σε συνδυασμό με την ικανότητα του να διαβάζει τις φάσεις. Σκεφτείτε απλά πόσες φάσεις καθάρισε με άνεση χάρη στην έγκαιρη έξοδο του στην άκρη της περιοχής, ενώ στο παρελθόν παρόμοια σκηνικά μπορούσαν να εξελιχθούν σε τετ α τετ ή επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Μορέιρα είναι τερματοφύλακας παγκόσμιας εμβέλειας, το λένε άλλωστε οι περισσότερες από 100 εμφανίσεις με τη Μπενφίκα και η παρουσία του σε μεγάλες διοργανώσεις με την αποστολή της Πορτογαλίας.

Για την αξία του τα ξέραμε, από τη πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε (ανησυχούσαμε για την κατάσταση του αλλά τελικά δεν υπήρχε λόγος. Αυτό που δεν ξέραμε, είναι την τρέλα που κουβαλά! Ενώ ο κόσμος ανησυχεί για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους παίκτες, ο Ζοσέ ανακοινώνει μέσω Facebook με ενθουσιασμό πως όχι μόνο μένει, αλλά υπογράφει και επέκταση! Την επομένη, κοινοποιεί βίντεο οπαδών για τα γενέθλια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Και σήμερα, έτσι απλά επειδή είναι χαρούμενος για τη παραμονή του, μας καλημερίζει με ένα “Νουέβο Κάμπο”! Όλα αυτά του βγαίνουν αυθόρμητα, αυτός είναι ο χαρακτήρας του, ταυτόχρονα όμως, κρατάει τον κόσμο ενθουσιασμένο, τον κρατάει ζεστό! Ψάξαμε παντού για άσσο ποιότητας, τελικά βρήκαμε από σπόντα (ας είναι καλά οι 8 μήνες που ήταν σε απραξία) ένα τεράστιο που κάνει ταυτόχρονα και τον οργανωτή κερκίδας!

Χαρείτε ξανά τις αποκρούσεις του και δείτε το βίντεο που κοινοποίησε σήμερα: