Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μορέιρα: «H ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το δεύτερό μου σπίτι» (video)

Μορέιρα: «H ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το δεύτερό μου σπίτι» (video)


Χαρούμενος που είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ νιώθει ο Χοσέ Μορέιρα, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας επεσήμανε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το δεύτερό του «σπίτι»,  υπογραμμίζοντας πως αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελε να παραμείνει.

«Η προετοιμασία έχει αρχίσει πολύ καλά. Μόνο οι δύο πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, διότι έβρεξε πολύ και τα γήπεδα είχαν γεμίσει νερό. Όμως όλα εξελίσσονται φυσιολογικά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Έχουμε ήδη δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές συνεχίζουν από την περσινή σεζόν, ενώ έχουμε υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν γίνει μέρος αυτής της ομάδας και αυτής της οικογένειας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.

Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς, γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, δουλεύουμε πολύ και στη φυσική κατάσταση. Όπως βλέπω μέρα με τη μέρα η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη. Εύχομαι ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πέρσι πετύχαμε μερικώς τους στόχους μας και τη νέα σεζόν θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Χρονικά πρώτος μας στόχος είναι τα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ.

Όλη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά όσοι αποτελούν αυτήν την ομάδα. Εύχομαι να τα καταφέρουμε. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα, με τη βοήθεια των φίλων μου.

Το σημαντικό είναι να βελτιώνεται και η ομάδα, ούτως ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Όταν είχα υπογράψει το νέο μου συμβόλαιο είχα πει ότι σημαντικό ρόλο σε αυτή μου την απόφαση έπαιξε το γεγονός πως νιώθω την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν το δεύτερο σπίτι μου. Η γυναίκα μου και η κόρη μου είναι το πρώτο μου «σπίτι» και η ΟΜΟΝΟΙΑ το δεύτερο. Είμαι χαρούμενος εδώ, νιώθω την αγάπη όλων στην ομάδα, προσπαθώ να κάνω τα πάντα το καλύτερο και θέλω να δουλεύω καθημερινά, ούτως ώστε να βοηθώ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου.

Συνεχίστε να μας στηρίζετε και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε πολλές χαρές. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αξίζει χαρές και τίτλους. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε αυτά που αξίζουν».