Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μουνάφο το νέο όνομα για τα χαφ

Μουνάφο το νέο όνομα για τα χαφ


Ο Χουάν Μουνάφο, είναι το νέο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας για τα χαφ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος που αγωνίστηκε τη χρονιά που τελείωσε στο Πανθρακικό, δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του, αφού θέλει πρώτα να δει τις επιλογές του και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η χρονιά που μας πέρασε μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη της καριέρας του και ήταν αυτή που απογείωσε τις μετοχές του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχε 28 συμμετοχές και 1 τέρμα, ενώ ήταν συμπαίκτης του Σοφιάν Σερφά. Μάλιστα ο Γαλλοαλγερινός, έδωσε πολύ καλές συστάσεις για το Μουνάφο. Στο παρελθόν ο Αργεντινός έπαιξε στον Πλατανιά (δανεικός από τον Πανθρακικό) και την Κλαμπ Ατλέτικο Πλατένσε. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και έπαιξε μέχρι τη δεύτερη ομάδα. Είναι 25 χρονών και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου.

Την ίδια στιγμή, στην ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με άλλους στόχους για τα χαφ, ενώ είναι ξεκάθαρο πως θα αποκτηθούν 2 παίκτες για το συγκεκριμένο χώρο. Ανάμεσα στους παίκτες που μιλάνε με το τριφύλλι, είναι και ο μέσος που πρότεινε ο Νούνο Ασσίς, δεν πρόκειται όμως για καθαρό αμυντικό μέσο.