Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι ποδοσφαιριστές εύχονται στην “Βασίλισσα” Χρόνια Πολλά (upd)

Οι ποδοσφαιριστές εύχονται στην “Βασίλισσα” Χρόνια Πολλά (upd)


Δεν θυμόμαστε εάν έγινε ξανά, και ειδικά από ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Άνθονυ Σκαραμοτσίνο και Μάρκο Σοάρες ευχήθηκαν αργά το πρωί στην ομάδα μας, χαρούμενα γενέθλια, για τα 65χρονα της! Οι παίκτες του τριφυλλιού, δέθηκαν συναισθηματικά με αυτή την ομάδα και αυτό φαίνεται σε κάθε ποστάρισμα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει τις επόμενες ημέρες επαφή με τους δύο συγκεκριμένους, για αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους, η ψεσινή τους κίνηση ωστόσο, δείχνει πως οι πιθανότητες να πουν το “ναι” είναι συντριπτικά περισσότερες.

Ο Μάρκο Σοάρες βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του, και ανέβασε σχετική φωτογραφία από την προπόνηση με τη λεζάντα “Happy Birthday OMONOIA”. Ο Άνθονυ Σκαραμοτσίνο, μοιράστηκε με τους φίλους του μία εικόνα που γράφει “A Team above all” με τον ίδιο να γράφει “Χρόνια Πολλά ΟΜΟΝΟΙΑ”.

 

Με το δικό του τρόπο ευχήθηκε και ο Ζοσέ Μορέιρα, ο οποίος χθες ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΟΜΟΝΟΙΑ, κοινοποιώντας στη σελίδα του στο facebook ένα βίντεο από τα γενέθλια της αγαπούλας πριν από 3 χρόνια.

Ευχές και από τον Σοφιάν Σερφά
image