Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι… πρωταθλητές που επέλεξε ο Τόνι

Οι… πρωταθλητές που επέλεξε ο Τόνι

img-20130602-wa0006


Τέσσερα υποσχόμενα ταλέντα θα έχει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο Σκοπιανός τεχνικός δίνει την ευκαιρία σε 16χρονους και 17χρονους, παίκτες που προέρχονται από την πρωταθλήτρια ομάδα κάτω των 17 ετών.

dscn9289

Ζαχαρίας Ανδρέου (Κάντηλος)
Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, ενώ ο Βαλεντίν Στεφάν τον χρησιμοποιεί και στην δεξιά πτέρυγα, σαν αμυντικό αλλά και σαν χαφ. Στις μικρότερες ηλικίες έδειξε καλά στοιχεία και στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι γιος του Αντρέα Κάντηλου.

526b49ab7af53087e7fdc1fad445aa90_w800_h600

Φάνος Κατελάρης
Ο διεθνής με την ομάδα κάτω των 17 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο. Είναι το κλασικό «8αρι» στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και ικανότατος να φτιάχνει παιχνίδι. Στη φετινή σεζόν πέτυχε 8 γκολ.

img_1364

Παναγιώτης Θεράποντος – Αντρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης)
Γνωστοί και οι δύο στον κόσμο της ομάδας μας αφού έχουν εντυπωσιάσει πολλάκις στο παρελθόν και έχουν γίνει σχετικά κείμενα στην ιστοσελίδα μας αλλά και σε εφημερίδες. Και οι δύο προπονούνταν με την πρώτη ομάδα, όταν στο Γέρι επέστρεψε ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο Φιλιώτης από πέρσι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Ο Θεράποντος ήταν φέτος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών (16 γκολ), και δεύτερος του πρωταθλήματος. Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, κυρίως στο δεξί άκρο. Ο Φιλιώτης, είναι μέλος της Εθνικής Νέων, της πιο υποσχόμενης Εθνικής των τελευταίων χρόνων. Αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες, με επιθετικά και αμυντικά καθήκοντα, ενώ στις ομάδες Παίδων και Νέων, ξεχώρισε με το αγωνιστικό του στιλ και σαν αμυντικός μέσος.

filiotis

Στην ομάδα θα είναι και φέτος ο παλιός πλέον, Χριστόφορος Χαραλάμπους, ενώ με την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία, ο Τόνι Σαβέφσκι θα ξεκινήσει ξανά το σαφάρι στις μικρές ηλικίες, και δεν αποκλείεται να ανεβάσει κι άλλους ποδοσφαιριστές. Ο κόουτς ίσως στην Οπαλένιτσα να πάρει και ένα τερματοφύλακα από τις μικρές ομάδες.