Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο πρώτος που μπήκε στη λίστα

Ο πρώτος που μπήκε στη λίστα


Στο στόχαστρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λοιπόν ο Κωστάκης Αρτυματάς. Ο νεαρός αμυντικός χαφ, έκανε φέτος εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και είναι πιθανόν να την εξαργυρώσει με μετακίνηση του στην ομάδα μας. Με 18 συμμετοχές (16 στην εντεκάδα) και 3 γκολ ήταν ο νεαρός που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα. Καθώς μιλάμε βρίσκεται στην Ελβετία με την αποστολή της Εθνικής και αυτό λέει πολλά.

Ο Αρτυματάς ήταν ο πρώτος νεαρός που μπήκε στο μπλοκάκι του Τόνι Σαβέφσκι. Το μάτι του Σκοπιανού τεχνικού δεν θέλει και πολλά για να εντοπίσει την προοπτική και από τις πρώτες αγωνιστικές που ήταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τον έθεσε υπό παρακολούθηση. Στην πορεία βεβαιώθηκε πως ο νεαρός μπορεί να αντεπεξέλθει και τόνισε πως μπορεί να βρει χώρο στον άξονα της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού.

Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται συνάντηση ΕΝΠ με την ΟΜΟΝΟΙΑ σχετικά με το ποσοστό μεταπώλησης που θα πάρουν οι βυσσινί για την πώληση του Δημήτρη Χριστοφή. Σε αυτήν αναμένεται να πέσει και το όνομα του Αρτυματά. Σημαντικό ρόλο βέβαια θα παίξει και τι θέλει ο ίδιος, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ας μην ξεχνάμε πως στα 16 του ο μικρός που έχει πρότυπο σαν αμυντικό χαφ το Τσάμπι Αλόνσο, πήρε την απόφαση να ξενιτευτεί στην Αγγλία, άρα οι φιλοδοξίες του σίγουρα δεν σταματάνε στην Ένωση.